diensten

Schuiframen

Schuiframen

Aluminium schuiframen op maat van uw woning, stijl én budget

Meer licht, meer plaats en meer ruimtegevoel

Maximale natuurlijke lichtinval en een heerlijk binnen-buitengevoel zonder in te boeten op bewoonbare ruimte of comfort? Met maatwerk aluminium schuiframen van Alu Build is dat perfect haalbaar. Ook op esthetisch vlak heeft u trouwens heel wat keuze. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een uiterst strak, minimalistisch en haast onzichtbaar schuifraam met extra dunne profielen en schuifsystemen die naadloos in de vloer ingewerkt worden. Of maken we eerder extra opvallende aluminium schuiframen die net een eyecatcher worden in uw interieur? Met gekleurde raamprofielen of profielen met een opvallende retroprofilering of rustieke steel look geeft u uw interieur meteen extra cachet. Ook een imposante vouwwand die niet rechtlijnig, maar volgens het accordeon principe opent, is een indrukwekkende aandachtstrekker.

Eindeloze mogelijkheden qua afwerking

  • manuele of elektrische schuifraam bediening
  • rechtlijnig openend schuifraam of accordeon vouwraam
  • klassieke opbouw schuifsystemen of volledig ingewerkt in de vloer
  • gekleurde raamprofielen of retro raamprofielen met rustieke staal look
  • strak uitziend monorail schuifsysteem of symmetrische duorail opstelling
  • Zowel voor het uitzicht als qua technische eigenschappen heeft u voor de beglazing heel wat keuze: helder glas, mat glas, gekleurd glas, zonwerend glas, extra isolerend glas, …
  • Verhoogde veiligheid dankzij meerpuntssloten en bijkomende sluitstukken of tubulaire glaslatten die voorkomen dat het glas uit het profiel geheven wordt.

Kristalheldere prijzen

Wat er allemaal mogelijk is op technisch en esthetisch vlak en welk prijskaartje er aan uw keuzes vasthangt? Dat komen we graag aan u toelichten tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek. Laat u aub even weten wanneer u dat best past?

Afspraak maken voor prijsofferte