realisaties

Glazen schuiframen voor pool house in Kortrijk

Extra grote glazen schuiframen voor extra veel tuinplezier

Thermisch isolerende schuiframen op maat

In de pool house van deze woning in Kortrijk is het altijd heerlijk vertoeven. Zowel in de winter als in de zomer en daar zitten de extra grote glazen schuiframen voor iets tussen. De mega glaspartijen brengen immers elk straaltje zonlicht naar binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad. Maar dat is niet alles. De glazen schuiframen zijn ook uitgevoerd met thermisch isolerende beglazing die in de winter de meeste warmte binnenhouden. Zo blijft deze pool house ook in koudere periodes een aangename leefruimte. In de zomer kunnen de schuiframen volledig geopend worden om een heerlijk binnen buiten gevoel te creëren.

Alles kan

Bij Alu Build maken we glazen schuiframen volledig op maat in ons eigen atelier in Lokeren. Doordat we de aluminium raamprofielen zelf verwerken, kunnen we ramen en schuiframen met zowat alle afmetingen vervaardigen.

Voor dit project werden 2 grote schuiframen gemaakt van elk 8 meter lang, bestaande uit 3 delen. Zo kan een opening van 5 meter per raam gecreëerd worden. Door de overspanning te verdelen in meerdere schuivende delen wordt bovendien ook het gewicht verdeeld zodat de schuiframen zonder al te veel moeite geopend kunnen worden.