realisaties

Isolerende ramen voor dakuitbreiding in Heusden

Sterk isolerende ramen voor dakuitbreiding in Heusden

Isolerende ramen zijn een must bij nieuwbouw projecten

De wettelijke voorschriften inzake energiezuinig bouwen zijn niet mals. Bijna Energie Neutraal bouwen (BEN-bouwen) is tegenwoordig de norm en die is niet altijd eenvoudig te halen. Het positieve effect van isolerende ramen op beoogde E-peil is daarbij zeker niet te onderschatten.

Ook voor de nieuwe ramen in de dakuitbouw van deze woning in Heusden was de opdracht duidelijk: optimaal isolerende ramen op maat maken om een maximum aan energiebesparing te realiseren. Daarom werd gekozen voor driedubbele hoogrendementsbeglazing met de hoogst mogelijke U-waarde, maar ook voor optimaal luchtdichte raamprofielen. Alleen de combinatie van hoogrendementsglas met slimme raamprofielen levert immers minimaal warmteverlies en maximale energiebesparing op.

Luchtdicht bouwen is net onze specialiteit

Wil u ook isolerende ramen op maat laten maken en plaatsen, dan bent u bij Alu Build uit Lokeren bij de juiste vakman aanbeland. We hebben immers heel wat expertise opgebouwd inzake luchtdicht bouwen vanuit onze houtskeletbouw activiteiten bij zusterbedrijf Bouwwerken DB. Die kennis en ervaring passen we ook toe in de maatwerk productie van aluminium buitenschrijnwerk in de Alu Build divisie. De behaalde resultaten bij onze eerdere realisaties spreken voor zich.