realisaties

Nieuwbouw schrijnwerk Lokeren

Nieuwbouw schrijnwerk voor woning in Lokeren

Graag veel lichtinval, maar wel gecontroleerde warmte?

Hoe meer ramen, des te meer natuurlijke lichtinval in huis. Een goede zaak. Alleen laten ramen niet alleen zonlicht, maar ook warmte door en te veel warmte is niet zo aangenaam. Daarom is het erg belangrijk om uw nieuwbouw schrijnwerk aan een ervaren vakman, zoals Alu Build, toe te vertrouwen die met u meedenkt en verder kijkt dan het esthetische aspect. Natuurlijk moeten uw nieuwe ramen en deuren er stijlvol uitzien en onderhoudsvriendelijk zijn, maar thermisch comfort en energiebesparing vindt u ongetwijfeld ook belangrijk.
Voor uw nieuwbouw schrijnwerk zit u goed bij raamspecialist Alu Build. We maken immers strak uitziende en onderhoudsvriendelijke aluminium ramen en deuren op maat, maar we zijn ook gespecialiseerd in energiezuinige ramen met ultiem thermisch comfort. Esthetiek en praktische voordelen worden zo optimaal gecombineerd in 1 geheel.

Slimme raamprofielen, beglazing én screens

In deze nieuwbouw woning in Lokeren werd bewust gekozen voor een groot aantal glaspartijen. Die werden echter allemaal voorzien van thermisch isolerende beglazing en sommige ook van screens om een teveel aan direct zonlicht en zonnewarmte tegen te houden. Zo is er wél veel lichtinval in de winter, maar geen onaangenaam hoge opwarming in de zomer.