diensten

Ramen

Ramen

Wij fabriceren uw aluminium ramen op maat in eigen atelier

Een bijzonder ervaren raamexpert

Wil u nieuwe ramen laten plaatsen in een nieuwbouwpand of overweegt u raamrenovatie in een bestaande woning? Dan bent u bij Alu Build aan het juiste adres. Wij fabriceren uw aluminium ramen op maat immers volledig in eigen atelier. Daardoor kunnen we perfect maatwerk en snelle leveringen garanderen. Uw aluminium ramen op maat worden bovendien volledig met kwalitatief hoogwaardige profielen van de Belgische topfabrikant Reynaers Aluminium vervaardigd, want Alu Build is Reynaers partner. Dat betekent dat we niet alleen aluminium ramen plaatsen, maar ze eerst zelf op maat maken én dat we ook over heel wat expertise over luchtdichte en energiezuinige ramen beschikken. U bent met andere woorden bij een uiterst ervaren en betrouwbare raamexpert aanbeland.

U wil energiezuinige ramen laten plaatsen?

Bij energiezuinige ramen denken we spontaan aan extra thermische isolatie door dubbele en driedubbele beglazing. Geheel correct, maar onze kennis reikt nog veel verder dan dat. Uiteraard kunnen we uw nieuwe aluminium ramen van hoogrendementsbeglazing voorzien, maar ook aan de luchtdichtheid van de raamprofielen besteden we extra aandacht. Dankzij onze ervaring in luchtdichte houtskeletbouw weten we namelijk perfect hoe koudebruggen maximaal te vermijden. Jawel, bij Alu Build kan u dus ook terecht om aluminium ramen op maat te laten plaatsen in energiezuinige en BEN-neutrale woningen en ook met passiefwoningen en buitenschrijnwerk voor houtskeletbouw woningen hebben we heel wat ervaring.

Opties

De afwerkingsmogelijkheden voor onze aluminium ramen op maat zijn ronduit eindeloos. Bijna alles is mogelijk. U heeft dus heel wat keuzes te maken:

  • van standaard U 1.0 tot energiezuinige 0.6 triple beglazing
  • zonwering: screens, lamellen, elektrische rolluiken, …
  • aluminium raamprofielen in verschillende RAL kleuren
  • ook originele motieven zoals een retro steel look mogelijk
  • klassieke ramen | vouwramen | schuiframen | dakramen | …

Steel look

Reynaers aluminium is leiding gevend in karaktervolle steellook ramen. Het SL38 gamma van Reynaers laat een ruime waaier aan mogelijkheden. Een heel slank en stijlvol profielenreeks. Deze reeks is heel goed toepasbaar in pastorij- of cottage woningen.

Knappe ramen aan straffe prijzen

Dankzij onze specialisatie in aluminium buitenschrijnwerk en doordat we onze aluminium ramen zelf fabriceren, kunnen we verrassend competitieve prijzen aanbieden. Even contact opnemen volstaat om een vrijblijvende prijsofferte voor aluminium ramen op maat te ontvangen.

Graag een prijsofferte?