Over ons

Uw gespecialiseerde partner

Alubuild is sinds 2011 uw vaste partner voor zowel de productie als de plaatsing van uw aluminium buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Joris De Bruyn en zijn team voeren alles in eigen beheer uit, wat hen in staat stelt u de hoogste kwaliteit en een maximale energiezuinigheid te bezorgen. Alubuild staat garant voor een vlotte communicatie, snelle doorlooptijden en competitieve prijzen.

Aluminium buitenschrijnwerk

Bij Alubuild kiezen we resoluut voor het buitenschrijnwerk van Reynaers Aluminium. De aluminium ramen, schuiframen en deuren scheren hoge toppen op het vlak van thermische (en akoestische) isolatie. Dat heeft op zijn beurt een gunstige invloed op de energiezuinigheid van uw woning én op uw energiekost. Vanwege de extreme sterkte van aluminium zijn ultraslanke profielen mogelijk die u een maximale lichtinval opleveren. Ons buitenschrijnwerk kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden om het naadloos te laten aansluiten bij uw specifieke bouwstijl. Verder hebben onze ramen en deuren een lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm, brand- en inbraakveilig.

Ontdek onze aluminium ramen, schuiframen en deuren.

Kwalitatieve zonwering

Om het comfort in uw woning extra te verhogen, kan kwalitatieve zonwering interessant zijn. U heeft meer controle over de binnentemperatuur tijdens elk seizoen, waardoor u op een slimme manier omgaat met de energiewaarde van uw woning. Bovendien kunt u werken en tv-kijken zonder felle zonnestralen op uw scherm en rekent u op meer privacy en veiligheid. Bij Alubuild werken we uitsluitend met Wilms-zonwering.

Kom meer te weten over onze zonwering.

Driedubbele beglazing

Onze ramen, schuiframen en deuren met glas voorzien we standaard van driedubbele beglazing. U kan vertrouwen op een superieure thermische en akoestische isolatie, een aangename binnentemperatuur, een hoge energiezuinigheid en bescherming tegen inbraak. Zo bevat driedubbel glas inbraakveilige PVB-folie die de glasscherven bij elkaar houdt na een glasbreuk.

Lees meer over onze beglazing

Worden wij uw partner?