Aluminium ramen op maat

Wilt u maatwerk ramen laten produceren en plaatsen voor uw nieuwbouw- of verbouwwoning? Contacteer Alubuild in Lokeren voor aluminium buitenschrijnwerk op maat waarvan u een leven lang tevreden bent. Wij vertrouwen op de degelijke, energiezuinige, esthetische, veilige en onderhoudsarme profielen van Reynaers Aluminium.

Waarom aluminium ramen?

Energiezuinig

Aluminium raamprofielen scheren hoge toppen dankzij de uitstekende thermische en akoestische isolatieprestaties.

  • Thermisch – Woningen verliezen zo’n 25% van de warmte via standaard raamprofielen. Onze aluminium profielen zijn uitgerust met een 3-kamersysteem voor een thermische onderbreking. Temperaturen worden moeilijker doorgegeven langs de profielen, waardoor het binnen aangenaam koel blijft in de zomer en comfortabel warm in de winter.
  • Akoestisch – We voorzien de sterk isolerende raamprofielen met 3-dubbele beglazing voor ongeziene thermische, maar ook akoestische prestaties.

Met aluminium ramen nemen zowel de ecologische voetafdruk van uw woning als uw energiekosten af.

Tijdloos

Onze aluminium ramen kenmerken zich door hun minimale, slanke profielen die een maximaal daglicht doorlaten. U heeft een bijna ongelimiteerde keuze uit designmogelijkheden. De Reyaers-profielen komen in sobere tot renaissance-geïnspireerde uitvoeringen en zijn verkrijgbaar in een waaier aan RAL-kleuren en kleurencombinaties. Een geanodiseerde of poederlakbehandeling van de profielen resulteert in een glanzende, effen, ruwe of matte afwerking. Het aansluitende raambeslag is beschikbaar in dezelfde kleurtinten als de aluminium ramen of in messing, brons, nikkel of rvs.

Dat maakt de aluminium ramen bijzonder tijdloos en combineerbaar met elke bouwstijl. Van strakke glaspartijen voor eigentijdse woningen tot rustieke steellook ramen in landelijke hoeves, u wil én kan een leven lang genieten van onze raamprofielen. Bovenop een lange levensduur is aluminium achteraf 100% recycleerbaar.

Veilig

Aluminium ramen zijn sterk, stabiel, brand- en inbraakveilig. Onze driedubbele beglazing wordt voorzien van een hoogkwalitatieve inbraakfolie en de ramen zijn combineerbaar met inbraakwerend raambeslag.

Onderhoudsarm

Aluminium is niet elektrostatisch en trekt dus geen vuil of stof aan. Eens per kwartaal uw aluminium ramen reinigen met lauw water en een doek volstaat.

Openingstypes

Aluminium raamprofielen zijn verkrijgbaar in diverse openingstypes om te voldoen aan uw eisen qua uiterlijk én functionaliteit:

– vaste ramen, verticaal of horizontaal

– kiepramen

– draaikiepramen

– draaistolpramen

– combinatie van vaste en draaikiepramen

– combinatie van draaikiep- en draaistolpramen

– combinatie met bovenlicht

Aluminium schuiframen op maat

Uw interieur naadloos laten overlopen op uw terras of tuin? Dat kan met onze aluminium schuifsystemen op maat.

Overtuigd van aluminium raamprofielen?