realisaties

Veel, maar vooral luchtdichte ramen in Ooigem

Luchtdichte ramen plaatsen is specialistenwerk

Meer ramen, meer tocht?

We willen allemaal zo veel mogelijk natuurlijke lichtinval in huis en dan denken we meestal meteen aan meer en grotere ramen. Helaas vergroot daarmee vaak ook het risico op tocht, koudebruggen en warmteverlies of net een teveel aan warmte. Daarom laat u nieuwe of bijkomende ramen best plaatsen door een specialist in luchtdichte ramen zoals Alu Build uit Lokeren.

Geen luchtdichte ramen zonder geduld en vakmanschap

Om ten volle te kunnen genieten van daglicht zonder kilte of plotse temperatuurschommelingen is een luchtdichte afwerking van de raamprofielen ontzettend belangrijk. Net daar zijn we bij Alu Build in gespecialiseerd. Alu Build maakt deel uit van Bouwwerken DB, een firma gespecialiseerd in optimaal luchtdichte houtskeletbouw. Daardoor beschikken we over heel wat ervaring en een diepgaande kennis over energiezuinig bouwen.

Dat heeft ook de eigenaar van deze prachtige woning in Ooigem vastgesteld. Hier werden de op maat gemaakte aluminium raamprofielen uiterst nauwkeurig in de gevel ingewerkt zodat er geen tocht, koudebruggen of kilte merkbaar is.